Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Over VANDENBELD

Op het 40 hectare tellende domein runnen Michel en Erica van den Beld een succesvolle Chambres d'Hotes en een steeds beter functionerende wijngaard. Toen ze 15 jaar geleden aankwamen, was er een fractie van wat er nu staat. Er stond veel gras en er hingen weinig druiven. Het huis was oud en vervallen en overwoekerd door de wilde wingerd, maar Michel en Erica zagen er potentie in. Ooit was Domaine de la Rogère een vooraanstaand domein, één van de oudste wijngaarden van het gebied, waar mooie wijnen werden geproduceerd, veeteelt en graanbouw aanwezig was en waar een adelijke familie woonde.

Eind augustus 2002 werden de mouwen opgestroopt om het huis enigszins bewoonbaar te maken. De eerste jaren woonde de familie Van den Beld zeer primitief, zonder verwarming en zonder warm water in de keuken was. Gedreven door passie en met een sterke wil om te slagen genoten ze van hun nieuwe leven. Was vroeger alles wat werd verzonnen succesvol, moesten ze nu leren omgaan met tegenslagen. In de succesvolle kaas-en wijnspeciaalzaak waren altijd tevreden klanten. Proeverijen werden in die altijd druk bezocht werden, vele prijzen werden gewonnen en in de branche waren Michel en Erica een begrip. In de wijnwereld waren ze nieuw en dat bleek een prachtige uitdaging, met pieken en dalen. Deze webshop in 2014 is daarin een mooie vervolgstap.

Met het verbouwen van onze primitieve woning kwam het plezier op een hoger plan en bedachten ze de start van een Chambres d'Hotes Immers het in de watten leggen van mensen was onze tweede natuur. En zo werd drie jaar geleden (zomer 2010) gestart met vier kamers, die het eerste seizoen gelijk succesvol waren. Vele gasten wisten de weg naar Minzac te vinden om te komen genieten van de rust, de mooie omgeving, het lekkere eten, een wijnproeverij van VANDENBELD wijnen, luieren rond het zwembad, een leerzame rondleiding in de wijngaard of een goed gesprek onder de boom voor het huis. Afgelopen seizoen werden er ruim 750 maaltijden bereidt, evenzoveel ontbijtjes geserveerd en nog veel meer glazen wijn gedronken. Ondertussen worden ook de wijnen op steeds meer plekken verkocht. Vele jaren hard werken beginnen vruchten af te werpen.

Genieten van een fantastisch verblijf, boek dan een kamer via www.vandenbeld.fr.

De webshop VANDENBELD Wines is te beoordelen via www.beslist.nl. Uiteraard stellen we het op prijs wanneer je zelf ook een beoordeling schrijft.

Back to Top