Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Retouren en service

Retouren en service

Toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze aan ons retourneren. Graag wel in originele staat, ongeopend en in de verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een fles wijn uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar trek hem niet open. Twijfel je nog? Neem contact met ons op. Checken we het samen even.

De mogelijkheden op een rij

 1. 14 dagen bedenktermijn


  Je mag 14 dagen bekijken of het geleverde product aan je wensen voldoet. Uiteraard gaan we ervan uit dat je netjes met het product omgaat. Producten kunnen uitsluitend retour worden gestuurd indien ze niet zijn beschadigd of geopend/gebruikt. We gaan er tevens vanuit dat het netjes in de verpakking zit.  
   
 2. Direct retourneren

  Vul het retourformulier in of neem contact met ons op. Nadat je het retourformulier hebt ingevuld, gaan wij aan de slag met je retournering.

 3. Uitzonderingen

  Je begrijpt ongetwijfeld dat je niet alles kunt retourneren. Er zijn uitzonderingen. Denk hierbij aan gebruikte en geopende producten.

 4. Garantie

  We verkopen wijn en accessoires met respect voor de klant evenals de producent. We zijn trots op de wijnen die worden gemaakt op het domein van VANDENBELD Wines in Minzac. Daarom garanderen we de kwaliteit van onze producten. 

Back to Top