Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Voorgerechten

Geplaatst door in Voorgerechten .

    Ingrediënten

  • 100 gram kabeljauwfilet
  • 1 aardappel
  • 1 ui
  • 1 sjalot
  • Grove mosterd
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • 4 kleine zure augurkjes
  • 4 eetlepels zure (liefst Franse) mayonaise


    Bereidingswijze

  • Kook de aardappel gaar. En zet ondertussen pannetje met een flinke laag water op het vuur(vis moet net niet onderstaan) met beetje zout erin, om vervolgens de kabeljauw te pocheren, laat het water net tegen kookpunt aankomen, pocheer in ongeveer 10 minuten het stukje kabeljauw gaar. Haal uit het water en laat afkoelen, prak ondertussen de aardappel tot puree m.b.v. klein scheutje melk. Snipper de ui, snijd de kabeljauw in kleine stukjes,...

    Ingrediënten

  • Zakje gemengde salade, liefst kleine blaadjes zoals spinazie, rucola, bietenblad, pisenlit enz.
  • 1 rode ui in ringen
  • 1 rijpe mango
  • Cherrytomaatjes ter garnering
  • 200 gram gerookte forelfilet
  • Honing
  • Olijfolie
  • Witte balsamicoazijn
  • Grove mosterd
  • Zout en peper


    Bereidingswijze

  • Leg in diep bord een bedje van salade. Schil de rijpe mango en snijd in repen. Verdeel wat rode ui in ringen over de salade en maak een mooie compositie van repen forelfilet en mango. Maak af en met een cherrytomaatje en eventueel basilicumblaadjes. Klop een dressing van olijfolie, witte...

Geplaatst door in Voorgerechten .

    Ingrediënten

  • 1 varkenshaas van ongeveer 500 gram (half uur voor het braden uit de koelkast leggen)
  • Veldsla
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 200 gram tonijn
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 ansjovisje
  • Zout en peper
  • Beetje citroensap(vers)
  • Olijfolie
  • Beetje braadboter


    Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en bak deze om en om in een pan. Leg de varkenshaas 15 minuten in een warme oven en laat de varkenshaas daarna rustig afkoelen onder stukje alufolie. Was de veldsla, en meng in de keukenmachine tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisje tot een mooie saus. Maak op smaak met...

Back to Top