Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Hoofdgerechten

    Ingrediënten

  • 6 aardappelen
  • Glaasje melk
  • Roomboter
  • 3 gare bietjes
  • Potje zilveruitjes
  • Bruine basterdsuiker
  • Honing
  • Balsamicoazijn
  • Thijm
  • 2 eendeborsten
  • Peper en zout
  • olijfolie


    Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook de aardappelen gaar en maak er puree van m.b.v. melk en boter, breng op smaak met peper en zout. Snijd de bietjes in kleine blokjes en houd apart. Giet een scheutje olijfolie in een steelpannetje en verwarm, doe drie eetlepels zilveruitjes in de pan en bestrooi deze met een theelepel thijm,twee theelepels basterdsuike een scheutje honing en balsamico en laat ze zachtjes...

    Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 100 gram verse geitenkaas
  • Twee eetlepels groene naturel olijven zonder pit
  • Verse basilicum
  • Zout en peper
  • 8 plakjes spek


    Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de olijven in plakjes en meng ze door de geitenkaas samen met wat fijngesneden basilicum en peper en zout. Snijd de kipfilets open zover dat er een flinke opening is om te vullen. Vul de filets met de kaas. Rol twee plakjes spek strak om de kipfilet heen zodat de opening goed gesloten is.(zet evt. vast met cocktailprikkertje). Bak de pakketjes om en om in de koekenpan en leg ze daarna in een ovenschaal. Gaar de...

Ingrediënten

  • 500 gram witvisfilet naar keuze
  • 1 venkel
  • 2 tenen knoflook fijngehakt
  • 2 wortels in schijfjes
  • 2 stengels bleekselderij fijngesneden
  • 4 tomaten in stukjes
  • Citroensap(vers)
  • Peper en zout
  • Twee flinke eetlepels fijngehakte kruiden zoals: salie, peterselie, basilicum, rozemarijn, gemengd met 6 eetlepels olijfolie.
  • Of neem bij gebrek aan kruidentuin, gedroogde kruiden, maar wees dan wat zuiniger.

 

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi de visfilet met peper en zout en bedruppel ze met citroensap. Roerbak de venkel, de bleekselderij en de wortel even kort samen met de...

    Ingrediënten

  • 6 plakjes deeg voor hartige taart, ontdooid
  • 200 gram spinazie
  • 3 eieren
  • 100 ml geslagen room (23% vet)
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 1 bakje cherry tomaatjes 


    Bereidingswijze

  • Bekleed elk holletje van de muffinvorm met een plakje hartige taartdeeg. Zet de muffinvorm tot gebruik in de koelkast. 
  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur de spinazie in kleinere stukjes. Verwarm een pan en laat de spinazie op een zacht vuur slinken. Schep de spinazie in een zeef en druk het overtollige vocht eruit. 
  • Klop in een kom de eieren met de room los, verkruimel de geitenkaas en schep de spinazie en het komijnzaad...

Back to Top