Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Bijgerechten

Geplaatst door in Bijgerechten .

    Ingrediënten

  • 1 bloemkool in roosjes
  • 1 ui fijngesnipperd
  • 6 eetlepels maizena
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 3 eieren
  • Peper en zout
  • Zonnebloemolie


    Bereidingswijze

  • Kook de bloemkoolroosjes beetgaar en prak ze met een vork. Meng door de geprakte bloemkool, de gesnipperde ui, de komijn, de kerrie, de maizena, de eieren en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verhit in een koekepan een flinke laag zonnbloemolie en schep met een eetlepel een bergje bloemkoolmassa in de olie, als er een samenhangend koekje is ontstaan, bak dan de andere kant en laat uitlekken op keukenpapier. Als de...

Back to Top