Je winkelmandje is momenteel leeg.
Wilt u inloggen of registreren?

Confit de Canard

Confit de Canard
Confit de Canard Confit de Canard
Merk: VANDENBELD
Type: Confit
Beschikbaarheid: 10

Heerlijk bij: Confit de Canard laat zich uitstekend begeleiden door een glas rode wijn, zoals BQ of 100% Merlot.
Productomschrijving: Een typisch Franse delicatesse Confit de Canard. Op de verpakking staat de bereidingswijze van deze heerlijke delicatesse, met tips voor bijgerechten om ervoor te zorgen dat het zowel in de winter als in de zomer een smakelijke verrassing is.
Prijs: €14,50
Excl. BTW: €11,98
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Een typisch Franse delicatesse: Confit de Canard. Een blik VANDENBELD Confit de Canard voor 4 personen, om het hele jaar door heerlijk van te genieten. In Nederland zijn de gekonfijte eendenboutjes nauwelijks te verkrijgen, maar in de Franse keuken zijn ze onmisbaar. De tamme eendenboutjes zijn heel langzaam gegaard in het eigen vet en daarna ingeblikt, zodat het lang bewaard kan worden.

Op de verpakking staat de bereidingswijze van deze heerlijke delicatesse, met tips voor bijgerechten om ervoor te zorgen dat het zowel in de winter als in de zomer een smakelijke verrassing is. Wil jij ook een keer iets verrassends op tafel zetten? Kies dan voor Confit de Canard. Wil je een bijpassende wijn? Ga dan voor een lekkere VANDENBELD BQ of een VANDENBELD 100% Merlot. Wordt ook in een combinatiepakket aangeboden! 

Back to Top